torsdag 17 juli 2008

pink.


åååååh min lille man hittade det här huset på Blocket. visst ser det ut lite som My Little Pony-gården?! mitt flickhjärta ville köpa det på studs!
för er som är intresserade finns huset uppe i Norrland och finns att köpa för sådär 500 000 ^^

6 kommentarer:

Kicko sa...

Ååhh! Både som äkta norrlänning känner jag igen stilen på huset och som äkta My little pony -fantast (eller iaf f.d) så slår mitt hjärta också lite snabbare vid åsynen av detta palats =)

När jag var liten skrev jag till tomten att jag "aldrig skulle bli lycklig om jag inte fick ett My little Pony Slott"....Tur att jag fick det då =)

Anonym sa...

va gulligt!:D

B-b-b-etty sa...

haha ja faktiskt så påminner det lite om my little pony.

när du skrive ruppe i norrland vad menar du då, det är ju ändå 53% av sveriges yta?

Captain Kelly sa...

betty lou:
haha ja ok då, men när jag skriver Norrland tänker jag främst på översta delen av Sverige runt gävle, piteå osv.
rasande fin blogg du har btw!

B-b-b-etty sa...

haha förlåt, gävle ligger längst ner i norrland http://www.genealogygeneral.bravehost.com/NORDIC/SWEDEN/IMAGES/sverige.jpg jag börjar faktiskt undra vad som gått snett i skolundervisningen.

piteå däremot ligger i norrbotten, där luktar det skit och dom pratar jobbigt. min brors fru är därifrån men hon pratar tack och lov inte så grovt. sen jag flyttade ner till sthlm så har jag fått höra "norrland, norrland bla bla" hela tiden, jag blir mest förbannad för det mesta för dom har ingen koll alls och det du säger om gävle bekräftar det. jag ska också börja dra ner alla över samma kant, svealand och götaland, så blir det jämnt ;D

awww tack ;D jag gör mitt bästa

Anonym sa...

klart det ligger i norrland, dom har ju ingen smak för fem öre...fy f*n vad smaklöst.